Nyomtatás
2021. augusztus 26., Csütörtök 18:46

Jetlag - Az olyanok, mint mi

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A világűrbe repít a JETLAG újdonsága - megjelent "Az olyanok, mint mi" című szerzemény!
Nézd meg itt a "Az olyanok, mint mi" című dal klipjét!

"Az olyanok, mint mi sose búcsúznak el" szövegrészlet utalhat a majd egy éves csend után újjáéledt zenekarra is, bár a dalszerző-frontember, Molnár Tamás a következőket meséli a megjelenésük kapcsán:

"Vannak olyan dalok, amik szinte megírják magukat. Olyanok, amik a semmiből jönnek, és csak átszaladnak rajtam. Ilyenkor általában vakon, cél nélkül, ösztönösen írok, terápiás jelleggel. Ami a legfurább, hogy nem tudnám felidézni pontosan, hogy ebből a káoszból hogyan lesznek végül rímelő versszakok, és sokszor nekem is csak az utolsó szó leírása után esik le, miről vagy épp kiről szólnak ezek. Ilyen az új JETLAG-dal is, amit a bátyámhoz írtam, de távolabbról nézve értelmezhető barátságokra vagy akár szerelmekre is. Zeneileg egy basszusdomináns szintipop stílusgyakorlat az egész, tömör újraértelmezése a 80-as évek tipikus hangzásvilágának."

A dalhoz készült videóklip a banda basszusgitárosa, Czoller Bence, valamint Lengyel Andor közös rendezésében készült, látványtervezője pedig Molnár Tamás volt.

A videó egy szürreális háttérvetítéssel és egy űrbe kilőtt hajón utazó zenekarral hozza a jellegzetes JETLAG-életérzést.

Megjelent: 439 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek