Nyomtatás
2021. augusztus 24., Kedd 20:18

Betört egy lakásba, hogy pornót töltsön le

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az amerikai férfi otthagyta a DNS-ét a laptop billentyűzetén.

boonchai wedmakawand / Gettyimages - Illusztráció

Több mint hat évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Kaliforniában egy 22 éves férfit, aki betört három főiskolás lány lakásába, ahol egyikük laptopján pornográf felvételeket töltött le, és spermáját megtalálták a gép billentyűzetén – jelentette a helyi sajtó. Jonathan Jose Ruiz büntetéséről azután döntöttek, hogy hétfőn a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát betörés és vandalizmus vádjában.

A férfit még 2018-ban tartóztatták le, miután betört az Orange városában található lakásba, ahol a rendőrség akkori közlése szerint átkutatta a főiskolás lányok szekrényeit, fehérnemű után kutatva, mielőtt pornót töltött le egyikük gépére. Emellett még tejet és sütit is fogyasztott – közölte a rendőrség.

A rendőrség közlése szerint Ruizt egy új módszernek köszönhetően tudták azonosítani, miután a számítógépről összegyűjtött bizonyítékot elküldték laboratóriumi vizsgálatra. Amikor elfogták, megtaláltak nála két fehérneműt, amit a lakásból lopott el.

Az NBC Los Angeles cikke szerint a férfi DNS-e szerepelt egy hatósági adatbázisban, miután 2017-ben vandalizmus miatt elítélték. Ruiz egy középiskola vécéjét fújta tele graffitikkel, amiért 30 napos börtönbüntetésre ítélték. Valamint kétszáz óra közmunkára, ami nem volt más, mint graffitik eltávolítása.

Megjelent: 358 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert