Nyomtatás
2021. augusztus 13., Péntek 22:35

Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Mi történik akkor, ha a Galantis, David Guetta és a Little Mix összedolgozik? Egy lüktető slágervárományos születik, amiben az addiktív dance-pop alap és a fantasztikus vokál verhetetlen párost alkot.
Nézzétek meg itt a dalhoz készített klipet!

Galantis, David Guetta & Little Mix - Heartbreak Anthem

A címével ellentétben a „Heartbreak Anthem" inkább a kitartásról és a problémákon való felülkerekedésről szól. A track remekül ötvözi a szupersztár producerek egyedi hangzását a világ legnagyobb lánybandájának kifogástalan vokáljával.

Az új kiadvány zseniális énekéért ezúttal a Little Mix-es csajok felelnek. A brit X-Faktorból indult együttes már 10 éve meghatározó alakja a nemzetközi pop világának, slágerei sorra hódítják meg a toplistákat. Olyan trackeket köszönhetünk a lányoknak, mint a „Black Magic", vagy a Nathan Dawe-vel közös „No Time For Tears".

A Galantis nevéhez is számos hit köthető már: olyan trackeket jegyez a svéd duó, mint a hazánkban is előszeretettel pörgetett „Runaway (U & I)” vagy a szintén zseniális „No Money”.

David Guetta az EDM-szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja, aki sorra szolgáltatja nekünk a jobbnál jobb kiadványokat – legutóbb a „Get Together" című popszenzációval jelentkezett, amit már most imád mindenki.

A kirobbanó új együttműködéshez egy lenyűgöző klip is készült, amelyet Samuel Douek rendezett, aki legutóbb a Little Mix „Confetti" című, nagy port kavaró klipjén dolgozott.

Megjelent: 717 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek