Nyomtatás
2021. augusztus 04., Szerda 19:29

Bella Poarch – Build a B*tch

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Elképesztő felvétellel debütál Bella Poarch! A fiatal énekesnő első dala, a „Build a B*tch” alig egy héttel a megjelenését követően óriási siker volt: a YouTube-on több mint 68 millióan látták a hivatalos klipet, Spotify-on pedig 10 milliós streamet generált a track, és ez még csak a kezdet!
Nézzétek meg a dalhoz készített klipet itt!

Bella Poarch – Build a B*tch

A fülbemászó, rádióbarát újdonság egy őszinte vallomás, amiben Bella arra bíztatja rajongóit, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyenek, és ne hallgassanak másokra, akik meg akarják őket változtatni.

„Remélem ezzel a dallal segítek az embereknek abban, hogy magabiztosabbak legyenek, illetve arra is emlékeztetem őket, hogy ne ítélkezzenek mások felett” – mondta az előadó.

Bella Poarch már ismerős lehet a TikTok felhasználóknak: az énekesnő-dalszerző jelenleg a világ harmadik legismertebb influenszere a platformon, ahol több mint 68 millióan követik.

Elgondolkodtató klip is forgott a számhoz, amiben a férfiak saját maguk állíthatják össze, milyen „ideális” nőt szeretnének gyártatni – a rendszerbe azonban hiba csúszik, amikor a futószalagról leesve Bella végül egy Lara Croft stílusú bosszúállóvá válik.

Megjelent: 805 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek