Nyomtatás
2021. augusztus 04., Szerda 15:04

Megbeszélt egy randit a lánnyal, ott derült ki, 15 másik jelölt közül kell győzedelmeskednie

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ha mindezek után még mindig akarna bármit a lánytól.

Pea Kay saját elmondása szerint nem túl jó a randizásban, de most összejött neki egy lánnyal a Hinge randiappon keresztül. Már az appon a beszélgetés kezdete is elég furán sikerült, mert a srác azt gondolta, vicces lesz, de a lány rendesen odavágott válaszában.

A srác ugyanis azt írta, hogy:

Helló! Gratulálok, hogy sikerült match-elned Pea-vel, és ha nem is jutsz tovább, ne aggódj, jó munkát végeztél! Mire jött a válasz: »Bocsi, véletlenül lájkoltalak, hibáztam.«

– derült ki Kay egy TikTok-videójából, amely azután készült, hogy egyet felrakott már a randi közben, és amit több mint 200 ezren láttak azóta, jött is rá rengeteg kérdés, ezeket – hogy ismerkedtek meg, hogy jutottak el eddig – akarta tisztázni hat másikban.

A balul elsült bemutatkozás után a lány másnap mégis ráírt, és elkérte a számát, hogy a Whatsappon tudjon neki küldeni képernyőfotókat egy csoportos beszélgetésből, ahol kibeszélték, miért is nem voltak viccesek a kezdő mondatai. Kay azt gondolta, akkor itt már tényleg vége. De nem.

Két héttel később megint írt neki a lány, hogy igyanak meg egy italt, a srác meg belement, pedig az is felvetődött benne, hogy ez egy csapda a haverjaival a kezdeti mondatai miatt.

Úgyhogy elment a helyre, ahol megbeszélték a találkozót. Ott volt már a lány, egy barátja és még egy srác. Kiderült, utóbbi volt a lány első randija, Kay a második, de itt még nem volt vége: további tíz ember érkezett még randizni.

@peakay81

Thought I would re-upload this. This actually happened ???????????? ##Dating ##Relationships ##Jokes?

♬ Lofi - Domknowz

Hogy hogyan jön ki így a 16, nem tudjuk, de igazából már csak négy embert hiányolunk, a kamerák nélküli Nagy Ő verzióból. Egy talán Kay haverja volt, aki szintén lenézett a helyre később.

Kay azt is mondja egy későbbi videóban, hogy ő még „szerencsés” volt, mert tudott beszélgetni kicsit a lánnyal, de volt, aki később érkezett, akinek erre már esélye sem volt.

Végül pedig azt is elárulta, hogy volt egy srác, aki nagyon nem tűnt pályának, még is neki sikerült csókolózni a lánnyal, erre Kay is megpróbálkozott, sikerrel járt, így ő lett a második, aki elnyerte a rózsát csókot.

Azóta nem történt semmi, a lány vissza sem ír neki.

Kay egyébként nagyot megy, éppen a napokban, ha jól látjuk, éppen ő volt a napokban, aki a Macarena című sláger meglehetősen pikán szövegére is felhívta a figyelmet.

Megjelent: 447 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert