Nyomtatás
2021. augusztus 03., Kedd 19:23

MGR - Lapozz tovább (prod. by Zoli Vekony)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Új dallal jelentkezik az MGR, vagyis a Merry Go Round akusztikus duó elektronikus projektje - megjelent a "Lapozz tovább".
Nézd meg itt a "Lapozz tovább" című dal klipjét!

A tagok, Bokor-Hajdú Anett és Bokor Ádám több mint 10 éve alkotnak egy párt a zenei és magánéletben egyaránt.

Eddigi pályafutásuk során akusztikus dalokat írtak angol nyelven, idén azonban gondoltak egy nagyot, és elkészítették első magyar dalszövegű szerzeményüket, a hangszerelést pedig a Fonogram-díjas zenei producerre, Vékony Zolira bízták.

A dal érdekessége, hogy az énekdallam már 10 éve megszületett egy angol nyelvű dalszövegkezdeménnyel együtt, de valami megmagyarázhatatlan oknál fogva félbemaradt, és Anett dalszöveges noteszének mélyén ragadt. Talán épp arra várt, hogy minden összeálljon, és akkor kerüljön nyilvánosság elé, amikor már minden adott ahhoz, hogy sokak számára ismertté válhasson.

A videóklipet teljes egészében Ádám készítette, a tánckoreográfia pedig a megannyi televíziós és színházi produkcióból ismert Túri Lajos Péter táncművész, koreográfus alkotása.

A duó és a producer, Vékony Zoli olyannyira megtalálta a közös hangot egymással, hogy azóta több dalon is elkezdtek együtt dolgozni, így várhatóan újabb magyar nyelvű elektronikus felvétellel rukkolnak majd elő a közeljövőben.

Megjelent: 505 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek