Nyomtatás
2021. augusztus 03., Kedd 10:09

Öt gyűrűvel kérte meg a barátnője kezét, aztán kiderült, mi volt a csavar a történetben

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nem aprózta el a lánykérést az atlantai William Hunn. Először helikopteres sétarepülésre vitte a barátnőjét, majd miután letérdelt, öt jegygyűrűt vett elő, majd arra kérte a nőt, hogy válasszon egyet.

Instagram / @mz_miller

Brittney Millernek fogalma sem volt róla, hogy mi készül, amikor a barátja, William Hunn borozni hívta április 4-én.

Amikor azonban kiderült, hogy a program egy helikopteres sétarepüléssel kezdődik, már sejtette, hogy egy még nagyobb meglepetés is készülőben – írja az NBC News.

Miután tettek egy kört a szülővárosuk, Atlanta fölött, a leszállópályán néhány közeli barátjuk, egy profi fotós és egy videós várta a párt.

Amikor meglátta őket, Brittney már tudta, miről van szó, azt mondja, a gyomra összezsugorodott, a szíve pedig majd kiugrott a helyéről.

Miután elmondta mennyire szereti, és nem tudná elképzelni nélküle az életét, Hunn letérdelt, de nem egy, hanem öt gyűrűt húzott elő, Millernek pedig választania kellett közülük.

A nő nem tudta, hogy az egyik gyűrűt Hunn hosszas tervezgetés után, egyedileg készíttette, míg a másik négyet pillanatok alatt, véletlenszerűen vásárolta össze.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miller 💁🏾‍♀️ (@mz_miller) által megosztott bejegyzés

Miller azt írja, hirtelen, a nagy döbbenet közepette nem volt egyszerű a választás, de ösztönösen a középső gyűrű felé nyúlt.

Ez volt az, amit Hunn eredetileg neki szánt.

A férfi már hónapok óta forgatott vicces videókat, melyeken felmutatta a gyűrűt Millernek, amikor a nő éppen nem nézett oda.

A nő az Instagramon osztotta meg a videókat, ahol hamar elterjedtek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miller 💁🏾‍♀️ (@mz_miller) által megosztott bejegyzés

Miller és Hunn több mint tíz éve ismerkedtek meg az egyetemen, de hosszú ideig csak barátok voltak, egy éve kezdtek el együtt járni.

Az esküvőjükkel nem sietnek, a jövő évet biztosan megvárják vele.

A lánykérés után volt egy kisebb meglepetésbuli, melyet Hunn szervezett, és részt vettek rajta családtagok, rokonok, barátok mindkét oldalról.

Miller azt mondja, a járvány miatti hosszú távollét után ez az összejövetel volt számára a legnagyobb ajándék.

Megjelent: 716 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek