Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Singh Viki feat. Tempfli Erik - Mese a boldogságról

- Közzétéve július 22, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

A boldogság és a teljes, "normális" élet ma tényleg olyan elérhetetlennek és lehetetlennek tűnhet, mint egy tündérmese? Erre a kérdésre keresi a választ Singh Viki és Tempfli Erik közös dala, a "Mese a boldogságról".
Nézd meg itt a "Mese a boldogságról" című újdonság klipjét!

A szerzeményről és annak születéséről az énekesnő bővebben is megosztotta gondolatait:

"Sok-sok évig kergettem álmokat, és csak vártam arra, mikor kezdődik el az élet: 'amikor majd híres énekesnő leszek', 'amikor majd lefogyok', 'majd ha férjhez megyek', 'majd ha végre lesz saját otthonom'. 35 éves vagyok, és a fél életemet azzal töltöttem, hogy vártam, hogy végre boldog lehessek. Milyen sokan élünk így, igaz? A minap azon kaptam magam, hogy egy fárasztó nap után ülök az autóban a ház előtt, és nem tudok kiszállni. Nincs erőm, nincs kedvem hazamenni, csak ülök ott a gondolataimmal, érzéseimmel, és bámulok a semmibe. Ekkor született ez a dal!

Jöttek sorban a gondolatok, olyan gyorsan, hogy alig bírtam jegyzetelni. 15 perc alatt megírtam az egészet a szöveggel együtt. Viszont éreztem, hogy ez több lesz egy négyakkordos szösszenetnél, ez a szerzemény többet kíván az én zongoratudásomnál. Még aznap éjjel felénekeltem a telefonom hangfelvevőjére, és elküldtem Tempfli Erik barátomnak, hogy volna-e kedve megírni és eljátszani a zongorakíséretet. Ő azonnal igent mondott, és a következő pár napban el is kezdtünk dolgozni közösen, hogy mielőbb fel tudjuk venni a végeredményt. És íme, itt van: 'Mese a boldogságról'. Remélem, értitek és érzitek majd, miközben hallgatjátok. Egy szelet belőlem, egy szelet mindannyiunkból. Egy dal rólam, rólunk, néhány gondolat mindenkiről, mindenkinek, álmokról, boldogságról. Fogadjátok szeretettel. A videóklipért pedig külön köszönet Gájer Bálintnak és Ducsai Szabolcsnak!"

Megjelent: 113 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Kapcsolódó elemek

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com