Nyomtatás
2021. július 18., Vasárnap 15:02

Sugarloaf - Lázadó

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az angyalok városában készült a Sugarloaf legújabb szerzeménye, a "Lázadó"!
Nézd meg itt a dalhoz készült klipet és amennyiben neked is tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon.

A "Lázadó" az a dal, ami a "Sputnik" nagylemez harmadik single-je. A dal utómunkálatait Los Angelesben, a Paramount stúdióban Andrew Chavez végezte, aki olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint P!nk, Gwen Stefani, a Green Day, Céline Dion vagy Miley Cyrus.

A klip még a tavalyi második hullám előtt forgott le, de a vírus miatt több hónapra fiókba került, egészen februárig. Az utómunkálatoknak és a vágásnak ekkor állt neki Tóth Szabi, aki rendezte is a klipet.

"Bár a dal szövege szerint egy párkapcsolat lezárásáról szól, képi világában igyekeztünk egy kicsit forradalmi hevületet megjeleníteni. Tudatos koncepció volt a színek használata, erre utalnak a piros, a fekete és a fehér színek dominanciája, illetve a vágási dinamika is. Meg akartunk emlékezni a természet tavaszi forradalmi hevületéről és az ember kitartó hitéről" - mondta Tóth Szabi, a zenekar gitáros dalszerzője.

Megjelent: 579 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek