Nyomtatás
2021. július 14., Szerda 18:41

Campus Edition - Éld meg a pillanatot!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Hazai hírességek továbbítják a fesztiválszervezők üzenetét! Különleges zenei csemege a Campus Fesztivál idei "himnusza", az "Éld meg a pillanatot!", aminek üzenete az elmúlt több mint másfél éve tartó koronavírus-járvány okozta helyzet miatt nagyon fontos az alkotók számára.
Nézd meg a Campus Fesztivál idei indulójának klipjét itt!

Az "Ülj le mellém" című Tankcsapda-dalból készült feldolgozás mind zeneileg, mind pedig szövegileg jól kifejezi az újrakezdésről, a nehéz időszakról alkotott gondolatokat, és hogy kötöttségek nélkül "együtt lehetünk", végre átélhetünk számtalan fontos és pozitív pillanatot.

A fesztiváldal hét karizmatikus frontember közreműködésével készült el, producere az MMP Stúdió két vezetője, Czifra "Mosquito" Sándor és Szilágyi István.

Lukács Laci mellett hallhatjuk benne Kowalskyt és Jimmyt a Kowalsky meg a Vegából, Köteles Leandert (Leander Kills), Dorogi Pétert (Intim Torna Illegál), Horváth Tamást, Gábor Bernadettet (Desperado) és nem utolsó sorban a tehetséges gyergyószentmiklósi 4S Street zenekar frontemberét, Alin Nicuțát is.

A szerzemény klipjét Tokay Péter rendezte, a fesztiválos hangulatképek között nagyon sok ismert embert fedezhetünk fel. Az első képsorok felidézik az elmúlt hónapokat, ráadásul ehhez komoly mondanivaló is párosul Majka gondolataival.

Az alkotók elmondása szerint a kisfilmben a főszerepet közel 20 olyan ismert ember játssza, akik munkájukban és pályafutásukban már értéket teremtettek, és elhivatottságban példaértékűek Magyarországon: többek között Abaházi Csaba, az Animal Cannibals, Bodrogi Gyula, Csonka András, a Depresszió zenekar, Koltay Anna, Kemény Dénes, Rákóczi Ferenc, Rúzsa Magdolna, Stohl András és Till Attila is feltűnik a videóban.

Megjelent: 641 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek