Nyomtatás
2021. július 11., Vasárnap 23:28

ne nézz ide: több mint hétméternyi körmöt vágtak le egy nőről

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Különleges fűrész kellett az eltávolításukhoz, cserébe meglett a Guinness-rekord.

A világ leghosszabb körmei

Egy ideje a saját rekordját döntögeti a texasi Ayanna Williams: évek óta ő a világ leghosszabb kézkörmeinek (láthatóan büszke) tulajdonosa. A nő majdnem 30 éve növeszti a szarut, nem csoda, hogy megkapta a Guinnesstől a megtisztelő címet 2017-ben, amikor is 226,9 inch, azaz 576 centis volt a körme. Ez az adat természetesen az összes körmére vonatkozik együttesen, azaz a tíz példány ennyit tenne ki egymás mellé téve.

Most újabb rekordot döntött: 288,8, azaz kicsit több mint 7 méternyi köröm tulajdonosa. Egyébként csak a rend kedvéért mérette meg, hogy meglegyen még egy rekord, mielőtt levágatja őket, Williams ugyanis úgy döntött, megszabadul tőlük. Nyilván megkönnyebbülés lesz (mi például el sem tudjuk képzelni, hogy élt eddig normális életet), de ő nem ezért izgul, hanem azért, mert a körmei bekerülnek egy floridai, furcsaságokat kiállító múzeumba, a Ripley’s Belive It or Not!-ba.

Williams alig várja, hogy láthassa teremtményét kiállítva; mint az UPI-nak elmondta, ez bizony a történelem része lesz, amelyet gyerekei és unokái is láthatnak majd.

Megjelent: 479 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek