Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Fia esküvőjén jött rá, hogy a menye valójában a lánya

- Közzétéve július 11, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Igencsak fordulatosra sikerült egy esküvő március 31-én a kínai Suzhou városában, miután a vőlegény anyja észrevett egy jellegzetes anyajegyet a menyasszony kezén.

Sohu

Az ugyanis pontosan olyan volt, mint amilyen több mint húsz évvel korábban eltűnt lányának is volt – jelentette a helyi sajtó.

A nő ezt látva odament a menyasszony szüleihez, megkérdezve, hogy lányukat örökbe fogadták-e. A házaspárt sokkolta a kérdés. Lányuk ugyanis tényleg örökbefogadott gyermek volt, de erről rajtuk kívül senki sem tudott, még a gyermekük sem.

Végül bevallották a nőnek, hogy lányukat egy út szélén találták, és ezt az esküvőn a lányuknak is kénytelenek voltak végül elmondani.

A beszámolók szerint a menyasszony elsírta magát örömében, amikor megtudta az igazságot, de ott volt az a probléma, hogy akkor most éppen a saját testvérével akart összeházasodni.

Ezt követte egy újabb fordulat. Mint kiderült, a vőlegény szintén nem vér szerinti gyermek volt. A nő ugyanis lánya eltűnése után nem szült újabb gyermeket, hanem örökbefogadott egy fiút, miután nem sikerült lánya nyomára bukkannia. Így az esküvőnek már nem volt további akadálya.

Megjelent: 93 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com