Nyomtatás
2021. július 08., Csütörtök 20:39

Simó Annamária feat. Pál István 'Szalonna' - Egyetlenegy

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megjelent Simó Annamária és Pál István 'Szalonna' közös dala, az "Egyetlenegy"! A szerzeményhez videóklip is készült Galler András "Indián" rendezésében.
Nézd meg itt a dal klipjét!

Simó Annamária előadóművész, Székelyudvarhely "hangja", 2017-ben ő lett az "Erdély Legszebb Dala" verseny győztese. Dalait a mai napig játsszák a székelyföldi magyar rádiók és televíziók. Zenekarával nemzetközi fesztiválok rendszeres fellépője. 2019-ben hatalmas megtiszteltetés volt számára a DAC MOL Arénában elénekelni a "Nélküled" című himnuszt, amelyet azóta több százezren tekintettek meg a videómegosztó portálokon.

Az énekesnő egy szerencsés találkozásnak köszönhetően ismerte meg Rakonczai Viktort, akivel közös munkájuk eredményeként napvilágot látott az "Egyetlenegy" című dal.

Viktor Artisjus-, Emerton- és Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista.

A felvétel további közreműködője Pál István 'Szalonna', Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész, érdemes művész, a Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője, többek között Emerton-, Artisjus-, Fonogram- és Prima Primissima Közönségdíjas előadó, aki 2010-ben megkapta a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet is.

Megjelent: 591 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek