Nyomtatás
2021. július 07., Szerda 15:37

Óránként 25 ezer forintnyi dollárt fizet a feleség egy ölelkezésért

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Van igény a szolgáltatásra.

Egy amerikai nő rendszeresen vesz igénybe ölelő szolgáltatást – a férjét cseppet sem zavarja a dolog.

Saskia színészi karrierjének felpörgetésén dolgozik, ezért gyakran jár New Yorkba – ám mivel ilyenkor egyedül van a nagyvárosban, nagyon hiányzik neki a fizikai kontaktus. Ezért ilyenkor felbérel egy ölelőt.

A Cuddlist nevű szolgáltatás óránként 80 dollárért (25 ezer forint) biztosít ölelkezésre szakosodott embereket. A LADbible cikkében bemutatott Saskia nem tagadja, sokan furcsállják, hogy házastársi kapcsolatban él, és mégis idegenekkel ölelkezik, de őt különösebben nem zavarja, mit gondolnak mások:

Leszarom

– mondja a nő a Love Don’t Judge videójában.

A boldog házasságban élő Saskia szerint a testi kapcsolat, az érintés nagyon fontos, és 99 százalékig biztos abban, hogy férje, Arthur nem féltékeny emiatt. Nem titkolja előtte a dolgot, mindig jelzi, ha ilyen szolgáltatást vesz igénybe. A videóban mindezt megerősíti a férj is, aki elmondja: monogám kapcsolatban élnek, és egyáltalán nem gondolja, hogy mások megölelése ebbe belezavarna. Amikor együtt vannak, állandóan ölelkeznek, így megérti, hogy feleségének távollétében is szüksége van erre.

És megszólal a professzionális ölelkező férfi is, aki elmeséli, hogy a legkülönbözőbb korú ügyfelek rendelik meg a szolgáltatást, férfiak és nők egyaránt. A Cuddlist negyven ölelőt alkalmaz, hetente mintegy kétszáz megrendelésük van.

Megjelent: 341 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek