Nyomtatás
2021. július 06., Kedd 11:26

Tévedésből szabadon engedtek egy rabot Londonban, most őt keresi az egész ország

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A férfi előzetesben volt szexuális erőszak és kábítószer birtoklása miatt, így ő lepődhetett meg a legjobban, amikor azt mondták neki, hogy szabadul.

Hajtóvadászatot indított a brit rendőrség, miután az egyik londoni börtönből tévedésből szabadon engedtek egy foglyot, írja a Metro.

William Fernandezt még 2020 áprilisában helyezték előzetes letartóztatásba, miután szexuális erőszakkal, közszeméremsértéssel és kábítószer birtoklással vádolták meg. A 24 éves férfi egészen eddig a tárgyalására várt a nyugat-londoni Wormwood Scrubs fegyintézetben, ám szerdán váratlanul közölték vele, hogy szabadul.

Fernandeznek természetesen esze ágában sem volt kijavítani börtönőreit, így kisétált az épületből, ahonnan a legközelebbi vasútállomásra ment.

Azóta senki nem látta, és senkinek nincs konkrét elképzelése, hol lehet.

A börtönben még ugyanaznap este felfedezték a hibát, azóta szabályos embervadászat vette kezdetét. A férfinak a letartóztatása előtt nem volt bejelentett lakcíme, de a hatóságok úgy vélik, még mindig a főváros nyugati részén tartózkodhat.

A rendőrség közleményében már jelezte, mindent el fognak követni, hogy a legrövidebb úton visszavigyék Fernandezt a börtönbe, ehhez pedig a lakosok segítségét is kérték. Azt viszont már nem kommentálták, mi vezetett a hibához, aminek eredményeként most szabadon jár az országban egy szexuális bűnöző.

Megjelent: 446 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek