Nyomtatás
Értékelés:
(0 szavazat)

„Nem kérünk feliratot” – írta rá a cukrászda az esküvői tortára

- Közzétéve június 15, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nagy derültséget okozott Twitter-követői körében egy bostoni étteremtulajdonos, amikor megosztotta, milyen furcsa szövegű esküvői torta érkezett hozzájuk egy esküvői fogadásra.

Twitter/Jen Royle

A nemzetközi sajtóban is felkapott posztban megosztott répatortán ugyanis az alábbi szöveg szerepelt:

Nem kérünk feliratot.

Jen Royle posztjából egyértelműen az jött le, hogy amikor a házasulandó párt megkérdezték a cukrászdában, hogy milyen feliratot kérnek a tortára, azt válaszolták, hogy nem kérnek feliratot, és erre azt – hatalmas és röhejes hibát vétve – ráírták a tortára. Royle elmondta, hogy szerencsére le tudták kaparni a feliratot, és a kételkedőkkel közölte, hogy ez nagyon is valódi volt, és meghaltak a nevetéstől.

Azonban a történetben volt még egy csavar. Kiderült ugyanis, hogy a vőlegény és a menyasszony tényleg azt akarták a tortán látni, hogy „nem kérünk feliratot”.

Royle posztjára válaszul a cukrászda egyik dolgozója közölte, hogy ez a felirat volt a kérés, és később még a rendelési lapot is megosztotta, amin látszik, hogy a tortafeliratnál ki van emelve, hogy a rendelők azt akarják, az legyen a felirat a tortán, hogy „nem kérünk feliratot”.

Megjelent: 128 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. június 15., kedd 21:06