Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

hárommilliós fizetésért csak bort kell inni – vállalnád?

- Közzétéve június 15, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Álommunkát ajánl egy kaliforniai borászat.

hárommilliós fizetésért csak bort kell inni – vállalnád?

Szinte túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen: a Murphy-Goode Winery borászat ugyanis egészen különleges állásajánlattal csábítja következő reklámarcát. A szerencsés kiválasztottnak gyakorlatilag nincs más feladata, mint élvezni a kaliforniai napsütést és borozgatni.

Mindezért koszt-kvártély, valamint havi tízezer dolláros, azaz bő hárommillió forintos fizetés is jár. A munkavégzés helyszíne a San Franciscótól északra található Healdsburg, ahol a borászat reklámarcának egy éven keresztül biztosítják a mesebeli körülményeket.

A kiválasztottnak azért néha be kell segítenie a borkészítési munkálatokba, főleg a szüret idején, de emellett közelről tanulmányozhatja majd Dave Ready Jr. borász munkáját is. A munkaköri leírásba beletartozik a különféle online felületeken keresztüli kapcsolattartás, illetve a borászat vendéglátói feladatainak ellátása is, ha vevők érkeznek a festői helyszínre.

A jelentkezéseket videón kell elküldeni, amelyben az aspiránsoknak ki kell fejtenie, hogy miért ők lennének az ideális jelöltek a munkára.

Az állás elnyeréséhez amerikai letelepedési és munkavállalási engedélyre van szükség, ezt június 30-ig tudja beszerezni az, akinek felkeltette az érdeklődését az ajánlat. Természetesen a munkát csak 21 évnél idősebbek kaphatják meg, ez ugyanis az alkoholfogyasztás korhatára az Egyesült Államokban. A munka egyébként szeptemberben kezdődik.

Megjelent: 112 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com