Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Latency - Bennem a világ

- Közzétéve június 13, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Felemelő szerzeménnyel jelentkezett a Latency, amelyben Bognár Andi gyönyörű éneke és Szakadáti Tamás rapje ismét remekül egészítik ki egymást. A jól összeszokott páros ezúttal Lapis Botonddal kollaborált, aki izgalmas gitár riffjeivel teszi még szerethetőbbé a felvételt.
Az új szerzemény egy tavaszias hangulatklippel érkezett, nézzétek meg itt és ha tetszik nektek is a dal, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Latency - Bennem a világ

„A „Bennem a világ” alkotása közben volt egy időszak, amikor nagyon sok erőt adott nekem a dal, mintha konkrétan hozzám szólt volna. Imádom, mikor így körbeérnek a dolgok - egy adott élmény inspirál minket a szövegben, ami később reflektál egy jövőbeli eseményre. Elképesztő!”- mesélte Andi, akinek varázslatos, karakteres hangszíne ismét lenyűgözött minket.

„Vannak pillanatok amikor azt érezzük, hogy nem kapunk levegőt és keressük azt, ami életerőt ad. Végülis az örök cél motiváltnak maradni és találni valamit, amitől boldogan kelhetünk fel. Egyik kedvencem a „tükör technika”, amikor a tükörbe nézve azt mondom: Boldog vagyok! Ekkor figyelem, hogy mit mutat a tükörképem. Gyorsan kiderül, ha éppen átverem magam. Ilyenkor tudom, hogy tovább kell keresni. Ez a zene engem kihozott több ilyen pillanatból, és boldog leszek, ha másnak is segíteni tud”- teszi hozzá Tamás.

A formáció tagjai, Bognár Andrea és Szakadáti Tamás egy éve egy zenei szakmai fórumon találtak egymásra. A közös munka hamar meghozta gyümölcsét, hiszen tavaly már a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét is megnyerték.

Megjelent: 100 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com