Nyomtatás
2021. június 13., Vasárnap 14:23

Barátja esküvőjén kérte meg szerelme kezét, háborog az internet

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A vőlegény ötlete volt a lánykérés. Van, aki szerint ez egy önzetlen tett volt, van, aki szerint saját esküvőjét tette tönkre azzal, hogy erre bátorította a haverját.

vőlegény - Fotó: Drew Rae/Pexels

A TikToknak megvan a véleménye arról a vőlegényről, aki szerint jó ötlet volt rávennie a barátját arra, hogy az ő esküvőjén kérje meg szerelme kezét. Ugye íratlan szabály, hogy az esküvőnek csak és kizárólag az ifjú párról kell szólnia, ez az ő nagy napjuk, őket kell ünnepelni. Mondjuk Laiven és Catrin Bene szerencsére nem ennyire szabálykövető, és amikor novemberben kimondták a boldogító igent, nem volt sértődés abból, hogy a csokordobást lánykérés követte.

A kommentelők azonban egy kicsit szigorúbbak náluk. Egyik hozzászóló azt írta, bármennyire is jó barátnak tartja magát, ő nem engedné meg, hogy az esküvője napján valaki ellopja a show-t, és nem volt egyedül ezzel a véleményével.

Persze volt olyan is, aki azt írta, ő szívesen megtenné ezt a legjobb barátjáért.

„Ez annyira csodálatos és önzetlen tett volt” – írta egy másik illető.

A vőlegény, Laiven Bene a Daily Mail ausztrál kiadásában azt nyilatkozta, szerette volna, hogy a lagzijuk kicsit különleges, kicsit más legyen, ezért is bátorította arra a haverját, hogy kérje meg barátnője kezét. Hozzátette, szerencsére menyasszonya, illetve most már felesége nem ellenkezett, sőt, boldogan belegyezett abba, hogy esküvőjük napja ne csak róluk szóljon, hanem kedves ismerőseiknek is egy emlékezetes és szép alkalom legyen.

Forrás.: (via LadBible)

Megjelent: 475 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek