Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Nemzetközi önkéntesprogramhoz csatlakozott a Debreceni Állatkert és Vidámpark!

- Közzétéve június 08, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja kiemelt feladatának tekinti, hogy a helyi közösségi élet helyszíne és egyúttal aktív résztvevője legyen.

Nemzetközi önkéntesprogramhoz csatlakozott a Debreceni Állatkert és Vidámpark!

Ennek szellemében immár hosszú évek óta rendszeresen fogad olyan lelkes fiatalokat, akik önkéntesként vagy egyetemi szakmai gyakorlatuk keretében szeretnék segíteni a Park munkáját egy vidám, összetartó és természetbarát csapat tagjaként. E közösségépítési törekvés idén új szintre lépett, miután az intézmény felvételt nyert az Európai Szolidaritási Testület partnerei közé, így a jövő évtől hátrányos helyzetű külföldi fiatalokat is fogad majd hosszú távú önkéntesprojekt keretében.

A leendő nemzetközi önkéntesek mentoraik iránymutatása mellett látnak majd el feladatokat zoopedagógiai vagy állatgondozói asszisztensként, illetve animátorként, itt tartózkodásuk alatt pedig az intézmény munkatársai mellett a projektben részt vevő támogató szervezetek is segítségükre lesznek a beilleszkedésben és a helyi közösségi életbe való bekapcsolódásban. A remények szerint ez az együttműködés valamennyi fél szempontjából gyümölcsözőnek bizonyul, és egyaránt hozzájárul majd az önkéntesek személyes fejlődéséhez és tapasztalatszerzéséhez, valamint az intézmény által nyújtott élmények, ezáltal a helyi kulturális és közösségi élet még sokszínűbbé tételéhez.

Megjelent: 34 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com