Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Zoli Vekony - Lovesong feat. N.Y.K.

- Közzétéve június 06, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Vérpezsdítő és egyben magával ragadó szerzeménnyel jelentkezik a nemzetközileg is elismert DJ/producer. Vékony Zoli ezúttal egyenesen Amerikáig repít minket, ahol a pálmafák árnyékában élvezhetjük a fülbemászó „Lovesong”-ot.
Nézzétek meg a hangulatos új videót itt!

Zoli Vekony - Lovesong feat. N.Y.K.

Az új track szívdöglesztő éneke és lüktető alapja garancia arra, hogy ebben a pár percben kiszakadjunk a monoton hétköznapokból.

„N.Y.K.-jel azaz Nick Rivera-val egy zenei oldalon ismerkedtünk meg. Elküldtem neki az alapot, amire ő gyorsan írt is egy remek témát” - mesélte a népszerű zenei producer.

A „Lovesong” forgatásán Zoli ismét rendezőként vett részt, és egészen Beverly Hills-ig utazott, hogy megvalósítsa elképzeléseit.

A feel-good klipben egy klasszikus „nagyöreg”, stílusos, ugyanakkor nem hivalkodó Cadillac is megjelenik. A lemezlovas elárulta, nem véletlenül ezt a kocsit választotta.

„Kifejezetten vicces volt, amikor egy Rolls Royce lelassított mellettünk és a sofőr intett, mennyire tetszik neki az autónk! Direkt nem béreltem tipikusan „menő" járművet, sokkal inkább egy különleges darabot akartam, hiszen a „Lovesong” is erről szól: ne menő legyél, hanem különleges!”- tette hozzá.

A „Lovesong”-on Zoli Vígh Arnolddal dolgozott együtt, de elárulta azt is, hogy N.Y.K.-jel sem utoljára kollaboráltak - már készül a következő slágergyanús közösük.

Vékony Zoli klipjei milliós nézettségűek, emellett nem csak itthon, de nemzetközileg is a műfaj elismert előadója. Munkásságát a rajongók mellett a szakma is értékeli: több hazai elismeréssel, köztük 2015-ben Fonogram-díjjal is jutalmazták „The Way I Do” című felvételéért. Emellett további számos sláger fűződik nevéhez, köztük a „Say Say”, a „Mindig nyár”, vagy a szintén népszerű „Moments” című kiadvány.

Megjelent: 33 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com