Nyomtatás
2021. június 05., Szombat 22:00

Ocho Macho - Úgy tombol

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Kirobbanó energiával érkezik a népszerű zenekar. A legújabb szerzemény elemi erővel űzi el a rosszkedvet.
Jó hangulatú klip is forgott a "Úgy tombol" című újdonsághoz, amelyet itt tudtok megnézni!

Ocho Macho - Úgy tombol

A lüktető, rádióbarát dallam egy új megközelítés a srácoktól, amely remekül passzol a könnyen megjegyezhető és azonnal dúdolásra késztető énekhez.

„A dalszövegben szerettem volna pozitív töltettel összefoglalni a bennem zajló érzelmeket, történéseket az elmúlt időszakra vonatkozóan” - mesélte Gergő, a zenekar frontembere.

„Bízom benne, hogy az „Úgy tombol”-lal másoknak is erőt adhatunk. Zeneileg ezúttal egy teljesen új irányt próbáltunk ki - nagyon szeretem, ahogy fokozatosan épül fel a dal és a végére egy ütős gitárszólóval eljut a már nagyon hiányzó, koncerteket idéző hangulatig” - tette hozzá.

A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásvilágának köszönhetően minden Ocho szám igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk, a latin és a pop zene találkozása különleges összhatást alkotnak.

A háromszoros platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjei pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a „Nagy-Szín-Pad!” tehetségkutató nyerteseként a nyolc macsónak lehetősége volt a Sziget nagyszínpadán is fellépni.

A bulikon kívül olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 34 milliós nézettségű „Jó nekem”, a szintén közönségkedvenc „El Mundo Fantástico”, vagy legutóbbi „Ahonnan én jövök” című daluk.

Megjelent: 511 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek