Nyomtatás
2021. június 03., Csütörtök 10:21

Szexre kényszerítette egy nő a rendőrautóban, állítja egy brit rendőr

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A nős brit férfi ellen rendőrhöz méltatlan viselkedés vádjával indítottak eljárást.

moodboard / Gettyimages - Illusztráció

Ártatlannak vallotta magát egy 39 éves brit rendőr, akit amiatt állítottak bíróság elé, mert a rendőrautójában szexelt munkaidőben egy nővel. Lee Cocking azt állítja, hogy a nő kényszerítette rá az aktusra, amiben ő csak tehetetlen szemlélődő volt – jelentette a Bristol Live című brit lap.

A férfi ellen rendőrhöz méltatlan viselkedés miatt indítottak bírósági eljárást a még 2017 karácsonyán, Weston-super-Mare városában történt eset miatt. A vád szerint tudatosan hajtotta végre a tettet, amivel visszaélt a rendőri hivatásba vetett bizalommal.

Cocking éjszakai műszakban volt, amikor hazavitte a meg nem nevezett nőt, aki állítása szerint felajánlott magát, incselkedett vele, és végül rámászott, és ő ez ellen nem tudott semmit sem tenni.

A bíróság előtt elhangzott, hogy a férfi 2017 őszén tért vissza a szolgálatba, miután 2015-ben ideiglenesen leszerelték, poszt traumatikus stressz (PTSD) miatt. A PTSD-t több traumatikus esemény váltotta ki: egy halálos baleset, két vízbe fulladt férfi látványa, valamint egy balesetben meghalt hétéves kislány esete.

A rendőr elmondása szerint a nővel akkor találkozott, amikor látta, ahogy az italozó nő egy kollégájával veszekedett, és odament lenyugtatni a kedélyeket. Cocking közölte vele, hogy, ha minden kötél szakad, akkor hazaszállítja, és a nő később a nő az utcán leintette, ő pedig felvette.

A nő Cocking elmondása szerint az egész út alatt incselkedett vele, simogatta, és kissé lehúzta a nadrágját, és arra kérte, hogy feküdjön le vele, amit ő többször is elutasított. Végül egy félreeső helyen megálltak, és a nő állítása szerint rámászott, ő pedig tehetetlenül tűrte az aktust. A nő ezután felöltözött, egy cetlire írva megadta a nevét és telefonszámát, és közölte vele:

Gondolom most visszamész a feleségedhez.

A férfi bírósági tárgyalása még folytatódik.

Megjelent: 635 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek