Nyomtatás
2021. május 29., Szombat 21:14

Szatmári Orsi - Gyermeki fény

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

"Gyermeki fény" címmel megjelent Szatmári Orsi legújabb dala, mely a gyermektelenség állapotáról szól. A vágyról, ami újra és újra felcsillan, felragyog, majd a földre zuhanásról, a fájdalomról, ami akkor ér bennünket, amikor kiderül, hogy nem lehet gyermekünk.
Nézd meg te is itt a "Gyermeki fény" című újdonsághoz készített klipet!

Igaz, most a Gyermekek hétvégéje van de ilyenkor azokra is kell gondolnunk, akiknek nem lehet gyerekük. Ez a dal a gyermektelenségről szól elsősorban.

A felvétel mondanivalója szorosan összefonódik azok történetével is, akik nem találják életük párját és kifutnak az időből, vagy épp elveszítik szeretett gyermeküket. Mindezek után pedig fel kell állni és menni kell tovább. Sajnos ahogy az életben sem lesz minden történet vége happy end, így Orsi dalában sincs remény. Ennek ellenére azonban meg kell találnunk magunkban a kapaszkodót, egy másik álmot, vágyat, amiért igenis sokat tehetünk.

"Szeretném, ha tudná minden nő és férfi, aki érintett e témában, hogy nincs egyedül, nem kell egyedül elviselnie ezt a végtelennek tűnő szomorúságot. És ha valaki úgy is érezné, ne gondolja értéktelennek magát azért, mert nem lehet gyermeke. Hiszen a fájdalmon túl is vannak olyan dolgok, amikért érdemes élni" - mondja az énekesnő.

Megjelent: 484 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek