Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Kicsengő után indul és újdonságokkal vár a Zootábor a Debreceni Állatkertben!

- Közzétéve május 23, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Debreceni Állatkert és Vidámpark május 1-től ismét várja látogatóit; most pedig örömmel jelenti be, hogy a nyári szünet kitörésével idén is egyedülálló és újdonságokat is tartogató programot kínál az általános iskolásoknak az immár 34. alkalommal megrendezett zoológiai szaktáborok keretében.

Kicsengő után indul és újdonságokkal vár a Zootábor a Debreceni Állatkertben!

A kicsengetéstől a nyári szünet végéig tartó, angol nyelven is elérhető állatkerti élménytáborokban a táborozók szakképzett zoopedagógusok útmutatásával pillanthatnak be az állatkerti mindennapok kulisszái mögé, ahol életre szóló kalandokat élhetnek át. Megismerkedhetnek számos különleges lakó viselkedésével, az állatgondozók napi feladataival, valamint a növénykert botanikai különlegességeivel. Lehetőségük lesz többek között a megetetni a zsiráfokat, egészségügyi sétát tenni a pingvinóvoda idei növendékével, és testközelből megismerkedni a gyűrűsfarkú makikkal.

Idén sok év után visszatérő, különleges programelemként a táborozók szerdánként kirándulást tesznek a Hortobágyon. A felhőtlen szórakozásról mindemellett az ország egyetlen Vidámparkjának játékgépei gondoskodnak majd annak érdekében, hogy a Nagyerdő szívében eltöltött tábori napok igazán önfeledten és emlékezetesen telhessenek.

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel az intézmény külön óvintézkedésekkel gondoskodik a biztonságos élményszerzésről, így csak orvosi igazolással rendelkező, egészséges gyermekeket tudnak fogadni – az idei évben csoportonként legfeljebb 25 főt –, továbbá a napi háromszori tábori étkeztetést is fokozott elővigyázatossággal, védőfelszerelés használata mellett bonyolítják majd le.

Az idei állatkerti tábor díja 37.500 Ft/fő/turnus, az 5%-os testvérkedvezmény pedig idén is igénybe vehető. További újdonság, hogy jelentkezni kizárólag a zootábor vadonatúj, online regisztrációs felületén lehet a www.ticketbase.eu/zoodebrecen old alon.

További információk: www.zoodebrecen.hu/zootabor

Megjelent: 77 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com