Nyomtatás
2021. május 19., Szerda 12:21

Az anyós balhét rendezett bigámista veje újabb esküvőjén

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A nős férfi nem hisz a monogámiában, ezért feleségül vette a szeretőjét. Az anyósa annyira meg akarta állítani az esküvőt, hogy fejbe is verte a lányához hűtlen vejét.

Getty Images (illusztráció)

Egy dühős anyós botrányt csinált lánya férjének újabb esküvőjén Thailföldön. A vőlegény börtönbe kerülhet bigámia, vagyis többnejűség miatt – számolt be a Sun.

A mérges asszony berontott a szertartásra, és közölte, hogy a vőlegény már házas, méghozzá az ő lányának a férje. Haragját kifejezve rá is csapott egyet a csalfa férfi fejére. Az új ara viszont nem lepődött meg, a hírek szerint tudta, hogy nős a férfi, akihez hozzámegy.

A megcsalt feleség, Nipapan Peuchpen bizonyítékként a házassági anyakönyvi kivonatukat is megmutatta a kettes számú feleség családjának. A lebukott nőcsábász, Sarunyoo Mukaew titokban randevúzott szeretőjével több mint egy évig. A megcsalt nő azt mondta, a 15 és 5 éves gyermekeik előtt titokban tartotta az ügyet, azonban a barátaiktól tudomást szerzett az esküvőről. A férfi azt állította, hogy az éjszakás műszak miatt nem tud otthon lenni a családjával.

Az anyós sikertelenül próbálta megakadályozni a ceremóniát, de segített lányának a rendőrségi feljelentésben, a hatóságok pedig vizsgálatot indítottak. A nő nem hitte volna, hogy a férje elveszi a szeretőjét, akiről azt gondolják, hogy feldúlta a család életét.

Megjelent: 411 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek