Interjúink

Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy nő azt állítja, egy széllökés ejtette teherbe, nyomoz a rendőrség Indonéziában

- Közzétéve május 11, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Alig 15 perccel a szellő után már meg is kezdődtek a fájásai, egy órával később megszülte kislányát.

Komoly vizsgálódásba kezdett az indonéziai rendőrség, miután egy nő azt állította, gyanútlanul feküdt az ágyon, amikor egy széllökés teherbe ejtette, hogy aztán egy órával később már meg is szülje gyermekét – írta meg a Ladbible.

A 25 éves Siti Zainah a múlt héten adott életet a kislányának a Nyugat-Jávához tartozó Cianjur városában. A helyi médiának a nő azt mondta, a nappaliban volt, arccal lefelé feküdt az ágyon, amikor érezte, hogy a szellő behatol a vaginájába. Elmondása szerint alig 15 perccel ezt követően máris elkezdődtek nála a fájások, amik annyira erőteljesek lettek, hogy kénytelenek voltak sürgősen kórházba menni, ahol aztán megszülte kislányát. A szülés rendben lezajlott, a gyermek és az anyja is jól voltak a procedúra után.

A nő fura várandósságának híre hamar elterjedt a városban, még a város előljárói is meglátogatták Sitit a részletek után érdeklődve, és a média is azonnal tele lett Siti történetével, aki a mai napig ragaszkodik az általa elmondottakhoz. Mindezek miatt a rendőrség is nyomozásba kezdett, már a terepszemlét is megtartották a nő házában. Közleményük szerint a céljuk az, hogy a végére járjanak, mi az igazság a történetben, és legfőképp az, hogy elejét vegyék az egyre vadabb pletykék elterjedésének.

A helyi közkórház igazgatója, Eman Sulaeman ugyan rendkívül furcsának találja az esetet, de leginkább mégis azt tartja valószínűnek, hogy a nőnek rejtett terhessége volt, vagyis a legutolsó pillanatig nem produkált a teste olyan tüneteket, amelyekből felismerhette volna, hogy állapotos.

A nőnek nem a most született kislány az első gyermeke, korábban már született egy gyermeke a férjétől, akivel az utóbbi négy hónapban nem találkozott.

Megjelent: 106 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com