Nyomtatás
2021. május 04., Kedd 16:34

Elfogyott a hajspray, bitangerős ragasztóval fújta be a haját a nő – nagyon megjárta

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nekünk csak egy kérdésünk van: Miért???

Ragasztót használt hajspray helyett - Fotó: TikTok

Van úgy, hogy improvizálnunk kell, ha elfogy a kedvenc termékünk, ám ez nem mindig sül el jól. Ahogy annak a nőnek az esetében sem, aki úgy döntött, bitangerős Gorilla Glue ragasztót használ hajának beállítására. Tessica Brown egy hónapja próbálja eltávolítani a fejéről a haját kővé dermesztő ragasztót, és ennek érdekében már több mint 15-ször mosott hajat, mindhiába.

„Mivel nem volt több a szokásos hajsprayből, a Gorilla Glue-t használtam. Rossz, rossz, rossz ötlet. A hajam nem mozdul” – mondta a nő.

Nem igazán értjük, hogy történhetett ez meg, mindenesetre a kommentelők elég jóindulatúnak bizonyultak és a teafaolajtól kezdve a majonézig számost tanácsot adtak, ám úgy tűnik, egyik sem működött.

Végül Tessica a helyi kórházban kötött ki, ahol néhány szerrel próbáltak neki segíteni, ám a haj annyira a fejbőréhez ragadt, hogy hihetetlen fájdalmak kísérik az eltávolítási folyamatot – a nő nem is osztott meg erről több videót szerencsére.

A Gorilla Glue is megszólalt az ügyben, és elmondták, az egyetlen megoldás, ha alkoholba áztatja a haját, majd samponozás előtt óvatosan kifésüli. Azt is hozzátették, a nő haja valószínűleg majd kettétörik a végeinél a ragasztó miatt, de remény mindig van. Arra viszont, hogy egy-két ember ne csináljon többé ekkora hülyeséget, nem sok. Reméljük azért, hogy nem perli be a céget, amiért nincs a flakonra írva: hajra nem fújjuk.

Forrás.: (via)

Megjelent: 542 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek