Nyomtatás
2021. május 02., Vasárnap 11:57

Loud Luxury & Ship Wrek – Amnesia (feat. Gashi)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Mi történik akkor, ha az EDM világ két üstököse összedolgozik? Olyan track érkezik, amit képtelenség lesz kitörölni a fejünkből és már első hallás után a lejátszási listánkba mentjük.
Nézzétek meg a klipet itt!

Loud Luxury & Ship Wrek – Amnesia (feat. Gashi)

A kanadai DJ-producer páros, a Loud Luxury 2017-ben robbant be a köztudatba, amikor is Martin Garrix „Scared To Be Lonely” című slágeréhez készítettek egy olyan remixet, amely a mai napig a dance műfajt kedvelők egyik kedvenc átirata. Innen nem volt megállás, a srácok sorra szolgáltatták a jobbnál jobb zenéket, és kényeztették az elektronikus zene szerelmeseit. Egyik legnagyobb megahitjük a „Body”, amely már közel 800 milliós streamet generált a Spotify-on.

Az amerikai Ship Wrek DJ-producer duó neve is garancia a sikerre és a pezsgő, táncolható ritmusokra. A páros 2018 óta dolgozik együtt, és már most olyan közönségkedvenceket köszönhetünk nekik, mint az „Only A Fool” vagy a már címéből is sejthető, energikus dance bomba, az „Energy”.

A két formáció közöse igazán különleges lett: az „Amnesia” fülbemászó, felemelő hangzásvilága az ütős droppal és feledhetetlen ritmussal vesz le minket a lábunkról. Az addiktív vokált ezúttal GASHI szolgáltatta, a lehengerlő csapat pedig közösen egy slágergyanús felvételt alkotott!

Megjelent: 614 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert