Nyomtatás
2021. május 02., Vasárnap 10:36

Bebe Rexha - Sacrifice

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Bebe Rexha vadonatúj dallal pörgeti fel a tavaszt: megérkezett a „Sacrifice”, amely nem mellesleg készülő albumának előfutára is egyben.

Bebe Rexha - Sacrifice

Az addiktív, fülbemászó vokállal tűzdelt újdonság a rádiók repertoárjában és a klubok (egyelőre virtuális) tánctereiben egyaránt megállja a helyét: a dallamos zongora betétek és a lüktető dance stílusjegyek zseniális fúziójába remekül illeszkedik Bebe karakteres hangszíne.

„A készülő albumom az eddigi életem legtöbb kihívással járó projektje. Folyamatosan újraírom és újraveszem a dalokat azért, hogy tényleg egy olyan korongot hozzak ki, amely őszintén mutatja be, ki vagyok én mint énekesnő, mint szövegíró és nem utolsó sorban mint művész” - mesélte Bebe.

„Egy valódi zenei utazást akarok készíteni a hallgatóknak, amely a pop műfaj rock és hip-hop elemekkel pezsdített világába kalauzolja el őket” - tette hozzá.

Az albán származású, amerikai énekesnő-dalszerző számára 2017-ben megjelent szólóalbuma hozta meg a nemzetközi sikert, amelyen olyan slágerek szerepelnek, mint a „The Way I Are (Dance With Somebody)” vagy a „Meant To Be”. Azóta folyamatosan hódítja meg a slágerlistákat olyan populáris szerzeményeivel, mint például a Spotify-on 400 millió streamet generáló, David Guettával és J Balvinnal közös „Say My Name” című trackkel, vagy a közönségkedvenc „I’m a Mess”-szel. A Grammy-jelölt, többszörös platinalemezes Bebe legutóbb Doja Cat-tel szántotta fel a lejátszási listákat „Baby, I’m Jealous” kiadványával, amelynek klipjét már több mint 50 millióan látták a YouTube-on.

Vadító videó is forgott a „Sacrifice” című újdonsághoz Christian Breslauer rendezésében: Bebe ezúttal egy merész vámpír szerepében látható, a vad karakter pedig szuperül áll az énekesnőnek.

Megjelent: 707 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek