Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
     mystat

mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Kényszerű korlátok között, de mától újra kinyit a Debreceni Állatkert és Vidámpark!

- Közzétéve május 01, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ahogy arról számos korábbi híranyagunkban beszámoltunk, a debreceni intézményben az elmúlt hónapokban a zárt kapuk mögött sem állt meg az élet.

Kényszerű korlátok között, de mától újra kinyit a Debreceni Állatkert és Vidámpark!

A Park számos új lakóval gyarapodott – köztük a tavaszi bébibumm sztárjaival és olyan, korábban sohasem tartott fajokkal, mint a szenegáli fülesmakik, a nagy marák vagy a rettenetes nyílméregbékák –, és immár 17 vidámparki élményelemmel várja a látogatásra jogosult vendégeit, hiszen a 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja a tavaly november 11. óta tartó zárlat után alapításának évfordulóján, május 1-jén – a kényszerű, kötelező korlátozások mellett – újra kinyithatja kapuját.

A jogszabályi előírások alapján az intézmény egyelőre az alábbi feltételekkel lesz látogatható: • kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak léphetnek be, • a jogszabály értelmében a maszk viselése nem kötelező, zárt tereiben és állatházaiban azonban az intézmény javasolja használatát, • működni fognak a vidámparki élményelemek, valamint az Állatok akcióban program; így a pónilovagoltatás és a Katta-sétány is a már megszokott módon, • normál nyitvatartási rend lép életbe, vagyis az Állatkert a hét minden napján 9:00 és 18:00, a Vidámpark pedig hétköznap 10:00 és 17:00, hétvégén és ünnepnapokon pedig 10:00 és 18:00 között tart majd nyitva, • a zárvatartás alatt vásárolt belépők az újranyitás napjától számított egy éven belül használhatók fel, a zárvatartás alatt érvényes bérletek érvényessége pedig meghosszabbodik a kényszerű zárlat időtartamával.

A sorban állás elkerülése és a kényelmes bejutás érdekében javasolt az online belépőváltás, a pénztárakban pedig preferáltak az érintkezésmentes fizetési módok, de természetesen továbbra is lehetséges a jegyek készpénzes megváltása.

Az illemhelyiségek, vidámparki játékgépek és egyéb frekventált létesítmények tisztítása és fertőtlenítése folyamatos. A vendégek fokozott higiéniáját szolgálják a kültéren és beltérben elhelyezett kézfertőtlenítő állomások is.

A Park ezúton is szívből köszöni látogatóközönségének és támogatóinak mindazt az érdeklődést, türelmet és segítséget, amelyet e nehéz időszakban tőlük kapott, és egyúttal bízik a mielőbbi teljes, korlátok nélküli újranyitásban.

További információk és jegyvásárlás: www.zoodebrecen.hu.

Megjelent: 41 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com