Nyomtatás
2021. április 28., Szerda 16:07

Rico x Miss Mood - 12 hónap (ft. T.Danny)

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)

Különleges dallal érkeztek a trending listák örökös ostromlói. Rico és Miss Mood, valamint T.Danny neve garancia a sikerre, a hármas ezúttal pedig egy aktuális, rádióbarát kollaborációban találkozik.
Nézzétek meg itt a dalhoz készített klipet!

Rico x Miss Mood - 12 hónap (ft. T.Danny)

Mező Dóri, azaz Miss Mood gyönyörű hangja és Vaszil Erik, azaz Rico, valamint T.Danny (Telegdy Dániel) ütős rapbetétei parázsként izzanak a dallamos zenében. A szöveggel pedig bárki tud azonosulni – a világban uralkodó bizonytalanságra reflektál és üzenetként szolgál, hogy sose adjuk fel a reményt.

„Örök optimista emberként mindig is feladatomnak éreztem pozitív energiát adni át a zenén keresztül. Ezzel a számmal szeretnénk tartani a lelket az emberekben, és üzenni: nincsenek egyedül”- mesélte az énekesnő, Miss Mood.

„Az elmúlt 12 hónap nem csak minket, hanem az egész világot érintette. Most ez kívánkozott ki, ez a helyzet szülte a legújabb dalunkat”- tette hozzá Rico.

T.Danny két éve üstökösként robbant be a zenei szcénába, többtízmilliós lejátszást generáló klipjeit falja a közönség. A pop-rap páros, vagyis Rico és Miss Mood már régi motorosok, a duó 2016-ban robbantotta fel a YouTube-ot a „Vihar”-ral, amely már több mint 30 millió megtekintésnél jár.

„Számunkra sokkal fontosabb a minőség, mint a mennyiség! Rengeteg ötletünk pihen a fiókban, de sosem azért nyitjuk ki, hogy valami legyen már”- részletezi Rico.

A rendhagyó hármas összeszokottan dolgozott, a slágerfaktor pedig SMiTHMUSiX zenei irányítása alatt vált biztossá.

Csodás képi világú klip is forgott a dalhoz, amely megjelenése után több napig folyamatosan top 5-ben szerepelt a YouTube trending listán.

Megjelent: 570 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek