Nyomtatás
2021. április 26., Hétfő 20:21

Túl merésznek tartották a felsőjét, láthatósági mellényben engedték csak utazni

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A légitársaság végül elnézést kért a személyzet viselkedése miatt.

A Jetstar Airways elnézést kért a bánásmód miatt attól a nőtől, akit pár nappal ezelőtt a személyzet nem akart felengedni egyik repülőjáratukra, mert túl kihívónak tartották az öltözékét.

Isabelle Eleanore a férjével utazott az ausztráliai Gold Coast repülőtérről Melbourne-be, amikor azonban felszálltak a gépre, felhívták a figyelmét, hogy nem szállhat fel a gépre abban a fekete topban, amit visel, és legyen szíves, vegyen fel rá még egy réteget, majd adtak neki egy láthatósági mellényt.

A történtekről a férje is készített egy videót, amelyet közzétettek Eleanore Twitter-oldalán, majd később megosztott egy képet a szettről, amiben megérkezett a repülőtérre:

Isabelle Eleanore később egy interjúban elmondta, amikor nekiszegezték a kérdést, hogy van-e nála pulóver, azt hitte, hogy aggódtak amiatt, hogy esetleg fázni fog a repülőn vagy ha majd megérkeznek Melbournbe, majd közölték vele, hogy nem utazhat bikiniben, és kerestek valamit, amit felvehet. Eleanore szerint nagyon megalázó volt az egész helyzet.

A légitársaság hivatalos közleménye szerint félreértés történt, hiszen az utasokra vonatkozó öltözködési szabályok szerint nem tilos a crop topok viselése, és természetesen megkérték a személyzetet, hogy tartsák magukat ezekhez az előírásokhoz.

Forrás.: (via LadBible)

Megjelent: 675 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek