Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Saját magához ment feleségül egy atlantai nő, miután barátja szakított vele

- Közzétéve április 26, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

A ceremónián felhúzta az ujjára a gyűrűt, majd megcsókolta magát a tükörben.

Az önszeretet jegyében saját magához ment feleségül egy atlantai nő, ezzel valóra váltva régi vágyát, írta meg a Daily Mail.

A lap szerint a 35 éves Meg Taylor Morrison mindig is arról álmodott, hogy 2020-ban Halloweenkor fog férjhez menni, és mivel évek óta stabil párkapcsolatban élt, úgy tűnt, csak idő kérdése az egész. Ám nem elég, hogy előbb beütött a koronavírus-járvány, és ezzel elszállt a nagy lagzi esélye, négy hónappal a jeles dátum előtt Meg vőlegénye közölte, szakítan akar.

Az életmód tanácsadóként dolgozó nő azonban nem esett kétségbe, és elhatározta, semmi nem gátolhatja meg abban, hogy beteljesítse a jeles napot. Éppen ezért alkalmas partner híján, az önszeretet jegyében saját magához ment feleségül.

A nagy napot ugyanolyan készülődés előzte meg, mint a hagyományos esküvőket szokás, Meg rengeteg energiát fordított a részletekre, kiválasztotta a megfelelő ruhát, gyűrűt és helyszínt, valamint aprólékosan megtervezte a meghívókat is.

Végül 2020 Halloweenján valóban megköttetett a frigy a nő közeli hozzátartozói és barátai társaságában. Az ünnepélyes bevonulás után Meg felolvasta az általa írt fogadalmat, felhúzta az ujjára a gyűrűt, majd megcsókolta magát egy tükörben. Ezt követően viszont már nem magát etette tortával, azt rábízta a násznépre. Az este további részében thai kaját rendeltek és táncoltak.

A nő utólag visszatekintve remek élménynek és hihetetlenül pozitív tapasztalatként értékeli a rendhagyó esküvőt. Döntését a mai napig nem bánta meg.

Megjelent: 72 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com