Nyomtatás
2021. április 23., Péntek 14:28

Ez történik, amikor egy éhes 3 éves telefonon rendel kaját a Mekiből

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy 3 éves brazil kisfiú megszerezte az édesanyja telefonját, és rengeteg kaját rendelt a McDonald’sból.

Hamburger és sült krumpli a McDonald’sból

Láttunk már néhány elrettentő példát, mi mindenre képesek a gyerekek, ha megkaparintják a szüleik mobiltelefonját. Egy brazil kisfiú most egy újabb meglepetéssel bővítette a listát.

A 3 éves Tom megtalálta édesanyja, Raissa Andrade mobilját, és úgy döntött, rendel egy kis kaját a McDonald’sból. Pontosan tudta, hogyan kell csinálni, mivel a koronavírus miatt rengetegszer rendeltek otthonra ételt az utóbbi időben.

Tom elfogadta a felajánlott promóciós ajánlatokat, és a címüket is simán bemondta a telefonba. Végül óriási, 10 zacskóban érkező rendeléssel csengetett be hozzájuk a futár: 6 promóciós menüt, 6 Happy Mealt, 8 akciós játékot, 10 shake-et, 8 palack vizet és 2 fagyit rendelt a kisfiú. Mindez nagyjából 23 ezer forintba került.

Amikor a gyerek 32 éves édesanyja meglátta a rakás gyorséttermi kaját, nem tudta visszatartani a nevetését. Tom mégsem volt igazán elégedett, mert miután átnézte a csomagokat, észrevette, hogy nem szállítottak ki egy Minion figurát és egy almás pitét. Végül nem veszett kárba a rengeteg ennivaló, mert áthívták a közeli családtagokat, és együtt mindent megettek.

Forrás.: (LadBible)

Megjelent: 573 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek