Nyomtatás
2021. április 20., Kedd 21:23

Zsaya - Szólalj szívem

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

"Szólalj szívem" felkiáltással szólítja meg közönségét a többszörös díjjal elismert Holdviola alapítójából és énekesnőiből tavaly decemberben formálódott Zsaya.
Nézd meg itt a "Szólalj szívem" című újdonságot, mellyel a Zsaya zenekar nemcsak Zénónak, hanem a táncházmozgalom elindításában és fennmaradásában tevékenyen közreműködőknek kívánja tiszteletét és köszönetét kifejezni!

A Free Kor-Társ Folk stílust megalkotó formáció január elsején megjelent "A Föld" című dala után most egy újabb single-lel jelentkezik, mely hamar a rádiók kedvencévé válhat.

A felvételt Gulyás András "Zénó" - az egyik énekesnő, Sára édesapjának - hegedűjátéka ihlette, melyben a tradicionális szövegrészletek mellett Müller Péter Sziámi sorait hallhatjuk Lili és Sára előadásában.

A dalhoz készült videóklip Kovács László "Nádihegedűvel" című dokumentumfilmjének képkockáiból készült, melyet 1974 és 1975 között a Kassák Házban rögzítettek. Ez az első dokumentumfilm a táncházról, a felhasznált kópia pedig a nyers, még timekóddal ellátott munkaverzió.

Megjelent: 929 alkalommal Utoljára frissítve:2021. április 20., Kedd 21:27
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert