Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
  mystat
mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Bármelyik férfi fizetne érte: milliókat költött külsejére, hogy élő Barbie babának nézzen ki – szexi fotók

- Közzétéve április 20, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Az első cseh Barbie címet viseli magán az a húszéves Gabriela Jiráčková, aki gyerekkorában arról álmodott, hogy egyszer úgy fog kinézni, mint egy hercegnő.

Kinézete miatt az iskolában sokat csúfolták, ezért már 13 évesen elkezdte sminkelni magát. Öt évvel később, énekes előadásaival keresett pénzéből végül megcsináltatta melleit, ám rögtön rá is jött, hogy

ez még nem elég.

Tucatnyi plasztikai beavatkozása mellett tavaly még hatalmasabbra műttette melleit, és közösségi oldalait azóta is elárasztja elképesztően szexi fotóival.

Nem tagadom, hatalmas inspirációt ad számomra a baba, de a megjelenésnél itt sokkal többről van szó. Barbie számomra a motivációt jelenti, hogy minden lány elérhesse az álmait – véli a fiatal nő.

Mint mondja, három év alatt körülbelül 35 ezer angol fontot, azaz több mint 14 millió forintot költött szépészeti műtétekre. Jiráčková szerint minden elköltött pénze megéri azt, amivé válik az idők során.

A cseh Barbie-hasonmásnak hipersebességgel gyarapszik a követőszáma Instagramon, emellett persze a különböző kozmetikai cégek felkérései is, amelyek Jiráčkovával reklámoztatnák termékeiket. A nő állítása szerint sajnos olyan kéretlen ajánlatok is érkeznek tucatjával, amelyekben őt akarják megvásárolni a férfiak.

Körbe akarom utazni a világot, hogy minden olyan lánynak inspirációt adhassak, akik egész életükben arról álmodtak, hogy hercegnők lehessenek

– mondta Jiráčková.

Furcsa célja mögött nemes szándék is lapul: a fiatal nő egy alapítványt is létrehozna azon gyerekek számára, akiket szóban bántalmaznak társaik, miközben nincs lehetőségük lelki épségük védelmére.

Forrás.: (via)

Megjelent: 73 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. április 20., kedd 18:50

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com