Nyomtatás
2021. április 20., Kedd 15:45

Normális? Uszonyokat műttetett magára a fiatal, mert nem érzi magát teljesen embernek – fotók

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nagyon elégedett új testrészeivel.

Transzfajúnak nevezi magát az a Manel Munoz nevű spanyol férfi, aki nemrég ijesztő dologgal került a középpontba. A 24 éves férfi különleges eszközöket műttetett a koponyájába, amikhez két uszonyféleséget lehet rögzíteni, és aminek segítségével közelebb került ahhoz, hogy végre önmaga lehessen. Munoz elmondása szerint ugyanis

sosem tartotta magát száz százalékig embernek.

A furcsa kinézetű uszonyok egyenként fél kilósak, és egy speciális mikrocsiphez csatlakoznak, aminek segítségével a férfi képes „hallani” a légköri nyomást, a páratartalmat és a hőmérsékletváltozást is. Sőt!

Az egyik Instagram-videójában azt is bemutatja, hogyan képes fotoszintetizálni.

Az egyébként zenei producerként dolgozó fiatal kiborgnak vallja magát, és egészen Japánig utazott, hogy nem a mindennapi műtétet elvégezzék rajta. Mint mondja Munoz, az operáció után tudta, hogy néhányan furcsának találják majd a külsejét, de egyáltalán nem érdekli, mit gondolnak róla mások.

El tudom képzelni, hogy ez egyszer mindenkinél egy testrész legyen. Nem egy eszköz, sokkal inkább egy szerv

– nyilatkozta a spanyol férfi, aki hozzátette: ezek az antennák olyan színeket is képesek vele érzékeltetni, amelyeket emberi agy képtelen felfogni: mint például az ultraviola.

Forrás.: (via)

Megjelent: 584 alkalommal Utoljára frissítve:2021. április 20., Kedd 15:49
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek