Nyomtatás
2018. február 20., Kedd 15:10

Rudimental: These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen)

Értékelés:
(0 szavazat)

A BRIT Award nyertes, Mercury Prize nominált csapat debütáló albuma “Home” címmel jelent meg és több mint 1 millió példányt adtak el belőle, míg második, “We The Generation” című studióalbumuk – amelyen az utóbbi idők egyik legnépszerűbb énekes/dalszerzőjével Ed Sheerannal együtt alkotott “Lay It All On Me” is helyet kapott – a brit lista első helyére is felkúszott.
Most itt a legújabb dal klipje, melynek címe a „These Days” kiváló színészi játékkal tarkított, imádnivaló videóklipjét nem rég mutatták be. A klip érdekessége, hogy Jess Glynne és Macklemore szerelmes párt alakítanak!
???? Nézd meg te is:




Rudimental: These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen)

A londoni bandának olyan hatalmas slágereket köszönhetünk még az utóbbi évekből mint a „Feel The Love”, a „Not Giving In” – melyek vokáljaiért John Newman felelt –, az Ella Eyre-ral közös „Waiting All Night”. A többszörös platinalemezes formáció tavaly nyáron tért vissza a zenei köztudatba James Arthur-ral közös „Sun Comes Up” című felvételével, mely amellett, hogy az Egyesült Királyságban arany minősítést kapott és 8 héten át kirobbanhatatlan volt a chartok TOP 10-es élmezőnyéből, mára túllépte a 65 milliós streamlejátszást világszerte. A banda legújabb megjelenése, a „These Days” a hamarosan érkező, harmadik nagylemez előfutára. A siker titka ezúttal – a feel good életérzés és a páratlan Rudimental sound mellett – az utánozhatatlan hangú Jess Glynne vokáljában, valamint a négyszeres Grammy-díjas Macklamore és a feltörekvő soul/r’n’b tehetség, Dan Caplen közreműködésében rejlik. A dal produceri munkálataiban John Ryan is közreműködött, aki korábban a Maroon 5 és Kendrick Lamar slágereinek születésnél is jelen volt. A zene eredeti ötlete Caplennek köszönhető – ezt kezdte el kidolgozni a Rudimental tagjaival, a felvételbe ezután pedig Macklemore is beleszeretett. A kirakós utolsó és talán legékesebb darabja Jess Glynne volt, aki összetéveszthetetlen hangjával járult hozzá a „These Days” hangzásához. Szerencsére a Rudimental gyakran látogat fellépni hazánkba, legutóbb nyáron, a Sziget Fesztiválon bulizhattunk óriásit koncertjükön, 2018-ban pedig a VOLT Fesztivál színpadára érkeznek majd, ezúttal egy pörgős DJ szettel.

Megjelent: 3651 alkalommal Utoljára frissítve:2018. február 20., Kedd 15:10
user Rudimental: These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Legfrissebbek a szerzőtől:

Kapcsolódó elemek