Nyomtatás
2018. április 25., Szerda 20:20

Follow The Flow - Nem tudja senki

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Follow The Flow név mondhatni kötelez: a srácok követik azt az áramlatot, amely jobbnál jobb dalok megírása felé úsztatja őket.
Hallgasd meg a "Nem tudja senki" című újdonságot és ha tetszik szavazz a dalra a Magyar Top 20-as listánkon!


Ezen áramlat eredménye a legfrissebb megjelenés is, amellyel a csapat talán eddigi legkiforrottabb nótája debütált! Az elmúlt másfélhetet követően 1000000 feletti megtekintésnél jár a youtube-on, továbbá a "Felkapottak között" kategória 1. helyezését is bezsebelte.

A Follow The Flow a hazai hip-hop szcénából már korábban is nagy ismertségnek és elismertségnek örvendő Fura Csé és BLR által életre hívott formáció, amely végleges felállását Szakács Gergő csatlakozásával érte el.  A banda friss hangzású, mindig mondanivalóval bíró dalai, hamar izgalmas és üde színfoltjai lettek a magyar könnyűzenének. Ahogy a dal címe mutatja, "Nem tudja senki" milyen utat jártak be az FTF tagjai és milyen inspirációk, tapasztalatok, tanulások, netán szenvedések árán jutottak el oda, ahol most tartanak. Mi több, ez a zene mindannyiunk dala, hiszen ahány ember, annyi életút és tapasztalat. A "Nem tudja senki" árasztja magából az életszeretetet és a pozitív hozzállást, így könnyedén sláger magasságba emelkedhet a premiert követően. A tavasz jobb nótát talán nem is hozhatott volna!

Megjelent: 3190 alkalommal Utoljára frissítve:2018. április 25., Szerda 20:20
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek