Nyomtatás
2017. augusztus 02., Szerda 14:30

Charli XCX: Boys

Értékelés:
(0 szavazat)

Charli XCX: Boys
Íme egy hiánypótló videó a sok csajos, fenékrázós klip után, ami néhány nap alatt több mint 10 milliós megtekintést ért el!


A brit dalospacsirta, Charli XCX legújabb számában a fiúké a főszerep. A szövegből kiderül, hogy mi áll pontosan a lányok ‘nem érek rá’, ‘sajnos közbejött valami’ és ‘egy barátnőm szakított és vele kell lennem’ last minute program-lemondásai mögött: a pasik. A “Boys” címre hallgató dalt Charli Jerker Hanssonnal (Zara Larsson producere) és Cass Lowe-val (aki a Snakeships és a Rudimental dalaiban működik közre rendszeresen) együtt készítette, és az énekesnő jövőre várható, “Number 1 Angel” című lemezének második megjelenése, az “After The Afterparty” után. A fülbemászó felvételhez egy szemet gyönyörködtető videó is készült az énekesnő rendezésében, amely átfordítja a berögzült nemi sztereotípiákat és a férfiakat tárgyiasítja a nők helyett – mindezt a zeneipar legszexibb pasijainak a közreműködésével. A klipben Joe Jonas, Diplo, Charlie Puth, Stormzy, will.i.am, Vance Joy, Wiz Khalifa, G-Eazy, Ty Dolla Sign és sok más ismerős arc és felsőtest is feltűnik, ezzel a nyár egyik legemlékezetesebb élményét nyújtja – egyben újabb indokot arra, hogy miért ne induljunk el egy közepesnek ígérkező buliba. Charli így mesélt az új videóról: “A “Boys” az eddigi kedvenc klipem! Eszméletlen hálás vagyok a srácoknak, hogy részt vettek benne és felkeltette az érdeklődésüket a koncepció. Teljesen átérezték, megértették a látásmódomat. Mindenkinek üzenem, hogy a fiúknak semmi baja nem esett a forgatás alatt!”
Szóval íme egy hiánypótló videó a sok csajos, fenékrázós klip után, ami néhány nap alatt több mint 10 milliós megtekintést ért el!

Megjelent: 2918 alkalommal Utoljára frissítve:2017. augusztus 02., Szerda 14:30
user Charli XCX: Boys | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Legfrissebbek a szerzőtől: