Nyomtatás
2017. szeptember 13., Szerda 14:27

Ossian: egy éves budapesti szünet előtt - látványos nagykoncert szombaton a Barba Negra Track-ben!

Értékelés:
(0 szavazat)

Különleges koncertre készül az Ossian zenekar: hétvégén nagyszabású, látványos show-val, speciális fény- és hangtechnikával lépnek a Barba Negra Track színpadára, ahová különleges vendégként Kalapács József (Pokolgép, Omen, Kalapács, Hard) is elkíséri a bandát.

Az este megfelelő nyitányáról a dallamos rock/metal vonal hazai veteránjának számító Ozirisz és az idén már a 27. évét taposó legendás Omen gondoskodnak. A koncert más szempontból is különlegesnek mondható, hiszen az Ossian Budapesten legközelebb csak 1 év múlva fog újra fellépni. Akkor azonban tripla jubileumot fognak ünnepelni, melyből kiemelendő Paksi Endre 60. születésnapja.
Paksi Endre a jövő heti koncertről: "Mindenkit szeretettel várunk a jól sikerült tavaszi-nyári turné lezárásaként a Barba Negra Track-be! Budapesten ezután legközelebb csak egy év múlva fogunk játszani, egy tripla jubileum alkalmából, ugyanis 2018-ban lesz 20 éve, hogy újraindult az Ossian, 30 éve jelent meg az első album, az Acélszív és jövőre töltöm be a 60-at. A jövő évet kicsit nyugisabbra tervezzük, januártól lesz egy teljes szünet májusig, de a háttérben azért készülnek tervek és meglepetések! “ Tehát a főváros egy évet nélkülözni fog, érdemes ezért jövő szombaton ellátogatni az Ossian nagykoncertjére.
2017. szeptember 16. szombat
OSSIAN
különleges vendég: Kalapács József
vendégzenekarok: OMEN, OZIRISZ
BARBA NEGRA TRACK Budapest XI. kerület, Neumann János utca 2.
Az este programja:
17:30 Kapunyitás
17:50 Ozirisz
18:45 Omen
20:15 Ossian (vendég: Kalapács József)

A zenekar egyébként az évek múlásával sem nyugszik, hiszen sorra gyűjti be az arany- és platinalemezeket, a friss videok is óriási nézettséggel bírnak - az Ahányszor látlak már átlépte a másfél milliót - , a Radio Rock játszási listáján kiemelt helyen szerepelnek az új lemez dalai, de a MAHASZ Top 40 album-, DVD- és válogatáslemez-listáját is hosszú hetek óta bitorolja, arról nem is beszélve, hogy az év nagy részét intenzív koncertezéssel töltötte.
A friss, Az Igazi Szabadság lemez dala, az Ahol a szürkeség véget ér több mint félmilliós nézettséggel bír, melyet igen rövid idő alatt ért el.
Ossian - Ahol a szürkeség véget ér (hivatalos szöveges video):

Megjelent: 2075 alkalommal Utoljára frissítve:2017. szeptember 13., Szerda 14:27
user Ossian: egy éves budapesti szünet előtt - látványos nagykoncert szombaton a Barba Negra Track-ben! | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Legfrissebbek a szerzőtől:

Kapcsolódó elemek