Nyomtatás
2017. március 27., Hétfő 10:01

Arman Cekin: California Dreaming (feat. Snoop Dogg & Paul Rey)

Értékelés:
(0 szavazat)

A feltörekvő Holland producer, Arman Cekin és a svéd Paul Rey énekes-dalszerző legújabb kollaborációja, a “California Dreaming” stream játszása már meghaladta a 13 milliót világszerte.

A most megjelenő új verzióban grátiszként a bemutatásra nem szoruló Snoop Dogg működik közre. Arman Cekin nagyon ért ahhoz, hogyan csempésszen remixeibe különleges hangulatot. Dolgozott már Drake “Hotline Bling” című trackjén, de Rihanna “Work” című dala is munkára inspirálta, saját dalai közül pedig “Show You Off” vagy a “You Don’t Know Me” váltak ismertebbé és hozták meg Cekinnek a 65 milliós összjátszást. A kollaboráció másik tagja a jelenleg Quincy Jones által mentorált Paul Rey, akire zeneileg leginkább 2Pac, Dr. Dre és Eminem munkássága hatott, és hazajában “Az év előadója” és “Az év új előadója“ kategóriájában is jelölték a svéd Kingsize Gálán. A “California Dreaming” egy álmodozós, chill-trap produkció, amelyben Paul Rey megnyugtató hangja kiválóan passzol a pörgős és visszafogott ütemeket vegyítő dallamhoz, Snoop Dogg utánozhatatlan rapje pedig egy egészen új megvilágításba helyezi a felvételt.
Íme a videó!

Megjelent: 2487 alkalommal Utoljára frissítve:2017. március 27., Hétfő 10:01
user Arman Cekin: California Dreaming (feat. Snoop Dogg & Paul Rey) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Legfrissebbek a szerzőtől:

Kapcsolódó elemek