Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
     mystat

mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Azért csapták ki az iskolából a kislányt, mert bevallotta lány osztálytársának, hogy tetszik neki

- Közzétéve február 20, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mikor az igazgatóhelyettes tudomást szerzett a dologról, megkérte a lányt, idézze fel, mit ír a Biblia.

Az oklahomai Rejoice Christian Schools egyházi iskola elbocsátott a tanulói közül egy kislányt, mert az bevallotta egy lány osztálytársának, hogy tetszik neki, írja a CNN.

A lapnak a kislány édesanyja elmondta, amikor az iskola vezetősége tudomást szerzett arról, hogy „mit tett” a nyolcéves Chloe, az igazgatóhelyettes az irodájába hivatta a lányt, és megkérte, idézze fel neki, hogy mit is tanít a Biblia. Mikor Chloe nem értette a célzást, a tanerő azt mondta neki, a Bibliában meg van írva, hogy egy nő csak férfit szerethet, férfival házasodhat, és vele nevelhet gyereket.

Erre Chloe azt felelte, hogy oké, de attól még egy lány kedvelhet egy másik lányt, amitől viszont teljesen kiborult az igazgatóhelyettes.

Chloét hazaküldték, és azt mondták neki, ne is menjen vissza. Mikor az édesanyja felhívta az iskolát, az igazgatóhelyettes neki szegezte a kérdést, hogy szerinte rendben van-e, hogy a lánya egy másik lányhoz vonzódik. A nő azt mondta, nem lát ebben problémát, mire válaszul a lányt kicsapták az iskolából, sőt még az ötéves, az ügyben a legkevésbé sem érintett öccsét is eltanácsolták.

Chloe anyja érthető módon keserűen nyilatkozott:

Nem láttam a dühtől. Kavarogtak bennem az érzések. Megkértem [az igazgatóhelyettest], hogy üljünk le, és beszéljük át az egészet higgadtan, személyesen, de ő hallani sem akart róla, azt mondta, nincs ezen mit megbeszélni.

A nő az őket ért igazságtalanság mellett azt is nehezményezi, hogy a gyerekeket elküldik abból a környezetből, ami évek óta a második otthonuk volt, hátat kell fordítaniuk a megszokott környezetnek és a barátaiknak, mindezt egy olyan dolog miatt, amit a lánya valószínűleg nem is ért még.

Az iskola nem kommentálta bővebben az ügyet, mindössze annyit mondtak, alapvető dolgokban nem egyezett a véleményük a családéval, ezért döntöttek a gyerekek elbocsátása mellett.

Megjelent: 89 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. március 21., vasárnap 18:43

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com