Interjúink

Play
Play
Play
Play
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
     mystat

mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

„Lenyűgöző” hópénisz sokkolta az autósokat egy svédországi körforgalomban

- Közzétéve február 20, 2021

Ozd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

A helyi turisztikai cég vezetője szerint ámulatba ejtő az alkotás, de a közlekedésbiztonsági hatóság szerint inkább veszélyes.

Deagreez / Gettyimages - Illusztráció

Egy hatalmas, nagyjából három méter magas, és meglepően részletgazdag, hóból készült pénisz jelent meg a svédországi Borås város közelében, egy körforgalom kellős közepén – jelentette a helyi sajtó. A jól kidolgozott alkotáson már első ránézésre látszik, hogy nem egy kezdő csinálta, és ezt meg is erősítette egy helyi lakos, akinek elmondása szerint öt éve minden télen megjelenik ott különös szobor.

A település turisztikai hivatalának vezetője elnevette magát, amikor meglátta a hópéniszről készült fotókat. Helena Alçenius a Göteborgs-Posten című lapnak kijelentette:

Egy kicsit le vagyok nyűgözve.

A nő egy kérdésre válaszolva kijelentette, nem hiszi, hogy a hópénisz pozitív vagy negatív irányba befolyásolná az alapításának négyszázadik évfordulójára készülő város megítélését. Példaként említette, hogy pár éve a település úgy került be a hírekbe, mint az a hely, ahol a svéd nők a legjobban élvezik a szexet, de már arra is csak kevesen emlékeznek.

A svéd közlekedésügyi hatóság közben nem a művészi értékeket látta az alkotásban, hanem egy, a közlekedésbiztonságot veszélyeztető tárgyat. A hatóság szóvivője a helyi sajtónak elmondta, a törvények tiltják olyan művészeti alkotások elhelyezését, ami zavarja a közlekedést, és a hópénisz is ilyen.

A szóvivő elmondása szerint valószínű, hogy alvállalkozójuk meg fogja szüntetni a figyelemzavaró tárgyat, de lehet, hogy az időjárás még azelőtt meg fogja szüntetni a problémát.

Megjelent: 94 alkalommal Utoljára frissítve: 2021. február 20., szombat 16:47

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

A legolcsóbb rádiószervertől a fullextrásig!


Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam + SEOZSENI ingyenes regisztráció


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.huszuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com