Nyomtatás
2021. február 17., Szerda 19:38

Fia barátnőjének hiszik a 62 éves bombanagyit

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Leslie Carleton már tinédzserként is modellkedett, most pedig elárulta, hogyan tartja magát formában.

Leslie Carleton számtalan magazinban, katalógusban és hirdetésben szerepelt már (Fotó: Caters News/Profimedia.hu)

Leslie Carleton tinédzserként kezdte a modellkedést, ő lett a Max Factor egyik arca, és számtalan magazinban, katalógusban és hirdetésben szerepelt már. Bár 62 éves, még mindig nem fordított hátat a szakmának, sőt, lehet, hogy ő lesz a legidősebb modell, akinek a fotói szerepelnek majd a Sports Illustrated fürdőruhás különszámában, írja a YahooNews.

Szeretném inspirálni a nőket, megmutatni, hogy a szépség nem korfüggő. Most 62 évesen fittebb vagyok, mint 40 évesen.  Soha nem gondoltam volna, hogy ez lehetséges. Soha nem gondoltam volna, hogy 50 éves korom után még mindig jól fogok kinézni bikiniben

–  nyilatkozta.

Leslie Carleton szerint sokan egyébként azt hiszik, még csak a negyvenes éveiben jár, és mivel fiatalon lett édesanya (17 éves volt első, 19 éves pedig második gyermeke születésekor), ezért voltak, akik fiai nővérének vagy barátnőjének nézték. Gyermekei azóta maguk is szülők lettek, és nagyon büszkék édesanyjukra.

Leslie állítása szerint csak a harmincas éveiben szerette meg a sportolást, de persze nemcsak a rendszeres testmozgásnak köszönheti azt, hogy sikerült megtartani az alakját, arra is odafigyel, hogy mit és mennyit eszik, és ő a sokszor keveset elv híve. És ez még nem minden, szerinte az is fontos, hogy az ember elég folyadékot fogyasszon, és legalább nyolc órát aludjon éjszakánként. A lelki egészség érdekében pedig fontos, hogy rendszeresen sétáljunk a természetben, és néha csak magunkra figyeljünk, teszi hozzá. És elárulta azt is, hogy vasárnapoként azért nem annyira szigorú magával szemben, ilyenkor belefér egy kis borozás és hamburgerezés is.

Megjelent: 606 alkalommal Utoljára frissítve:2021. február 17., Szerda 19:38
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek