Nyomtatás
2021. február 07., Vasárnap 20:01

Videón, ahogyan egy papagáj rockzenét „énekel”

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy gitáros férfi a koronavírus-korlátozások óta a papagájával ad elő világslágereket. A madár nem tudja elénekelni a szöveget, de nagyon jól követi a dallamot.

Getty Images (illusztráció)

Talán nincs is bájosabb, mint egy Beatlest, Bon Jovit és Led Zeppelint éneklő madár. Frank Magli Jr, az 55 éves gitáros felfedezte, hogy papagáját, Ticot óriási zenei tehetséggel áldották meg vagy legalábbis kiváló dallam- és ritmusérzéke van – írta meg a Sun.

A nem mindennapi páros olyan számokat dolgoz fel, mint a „Here Comes the Sun” vagy a „Wanted Dead or Alive”. A férfit nem aggasztja, hogy igazi zenekar és énekes helyett a madarával gyakorolja a dalokat. Épp ellenkezőleg: lenyűgözi őt a papagáj muzikalitása. A Youtube-ra feltöltött felvételeikkel mosolyt szeretnének csalni az emberek arcára.

A járvány egy sötét időszaka az életünknek, ugyanakkor én nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik kedvelik a videóinkat

– mondta Magli Jr, aki 2003-ban egy költöztető akció során kapta meg Ticot. Az állat korábbi gazdája nem tudta magával vinni a szárnyast az új otthonába, így került a gitároshoz.

Tico igazán boldog madár. Óriási szabadsága van. Szabadon repülhet a lakásban.

A papagájok híresen tanulékonyak: az Egyesült Királyságban tavaly egy állatkertben öt mocskos szájú madarat választottak szét, mert közösen káromkodtak.

Megjelent: 875 alkalommal Utoljára frissítve:2021. február 07., Vasárnap 20:13
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek