Nyomtatás
2021. január 25., Hétfő 19:43

Egy nagylelkű nő kocsit ajándékozott a mindennap hét mérföldet gyalogló tinédzsernek

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A középiskolás fiú azért dolgozott, mert autóra gyűjtött, azonban egy nő meglepte őt egy saját járgánnyal.

Egy nagylelkű nő kocsit ajándékozott a mindennap hét mérföldet gyalogló tinédzsernek - Fotó: Getty Images (illusztráció)

A gimnazista Jayden Sutton mindenegyes nap gyalog járt munkába. Fél háromkor végzett az iskolában, onnan egyenesen dolgozni ment, általában hat-nyolc órás műszakokat vállalt, majd munka után hazasétált – számolt be a Fox32.

A fiú naponta hétmérföldes utat tett meg, hogy elvégezhesse éttermi munkáját, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy összespórolhassa egy autó árát. Az is előfordult, hogy csak éjfélre ért haza. Lavonda Wright -akinek a fia ismeri Sutton-t- egyszer felvette kocsival, és elvitte munkába a srácot, de úgy érezte, ennél többet kell segítenie, ezért tett közzé a közösségi médiában egy jótékonysági felhívást, amellyel több mint 2 millió forintnyi összeget szedett össze, így vásárolta meg az autót a fiatalembernek. Igaz, ami igaz: a Honda márkakereskedés is hozzájárult a nemes kezdeményezéshez, hiszen kedvezményt adtak az aranyszívű nőnek. A tini ledöbbent, amikor megtudta, hogy egy autót kapott ajándékba.

Ha keményen dolgozol, és  megpróbálsz elérni egy célt, akkor az élet segítséget nyújt neked. Ez történt velem is. Csak köszönetet akarok mondani. Milliószor. Nem is tudod, mennyire hálás vagyok

– mondta Sutton, miközben átölelte Wrightot.

Megjelent: 514 alkalommal Utoljára frissítve:2021. január 25., Hétfő 19:43
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek