Nyomtatás
2021. január 14., Csütörtök 15:08

Röhögőgörcs miatt nem tudta felköszönteni fiát a születésnapján

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Százezrek nevetnek együtt az ír apával, aki képtelen volt elmondani néhány szót. Videó.

David McDonnell 40 éves lett. Ő amúgy egy ír férfi, eddig nem ismerte őt a nagyobb nyilvánosság; most is csak onnan tudunk a létezéséről, hogy apja megpróbált neki boldog születésnapot kívánni.

David felesége – mivel nem tudtak személyesen találkozni a többiekkel – megkérte a családtagokat, hogy készítsenek 20 másodperces videókat, amikben felköszöntik az ünnepeltet. Ezért aztán David öccse, a Mayo megyében élő Paul nekiült, hogy felvegye, ahogy apjuk, Vincent elmondja a jókívánságait.

Az apának azonban nem igazán sikerült túljutnia a Hello szón.

Paul a BBC-nek elmesélte, hogy amint apja kimondta az első egy-két szót, mindketten harsány nevetésben törtek ki. Hét és fél percig próbálkoztak a felvétellel, de többnyire mindig csak a hellóig jutottak. Aztán annyira viccesnek találták ezt a felvett bakiparádét, hogy úgy döntöttek, feltöltik az internetre, hátha más is jót nevetne.

Azóta – nem egész 4 nap alatt – már 1,6 milliós nézettségnél jár a videó, Vincent McDonnell pedig ezzel az egyetlen szóval annyira belopta magát az internetezők szívébe, hogy azóta csak A nevető apuka néven emlegetik őt.

Megjelent: 467 alkalommal Utoljára frissítve:2021. január 14., Csütörtök 18:12
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert