Nyomtatás
2021. január 05., Kedd 11:24

Úgy berúgott karácsonykor egy brit férfi, hogy Celine Dionra változtatta a nevét

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A 30 éves Thomas Dodd nemrég hivatalos levelet kapott. A Birminghamhez közeli Clifton Campville-ben élő, 30 éves férfinak fogalma sem volt róla, mi lehet a küldeményben. Amikor kibontotta, megtudta, hogy már nem Thomas Doddnak hívják.

Úgy berúgott karácsonykor egy brit férfi, hogy Celine Dionra változtatta a nevét

Dodd imádja a zenét, és mivel 2020-ban nem mehetett koncertekre, rengeteg koncertfilmet nézett. Így történt ez karácsony után is, amikor a kedvenc énekesnője, Celine Dion előadását nézte – írja Birmingham Live című hírportál.

A férfi zenehallgatás közben bedobott néhány italt. A jelek szerint kicsit többet a kelleténél, ugyanis semmire sem emlékszik abból, hogy 89 fontért (kb. 36 ezer forintért), hivatalosan Celine Dionra változtatta a nevét, és további száz fontot (kb. 40 ezer forintot) költött az okiratmásolatokra, melyek igazolják a névváltoztatást.

A fiatal férfi azt mondja, egyelőre nem tudja, hogyan közölje a munkahelye HR osztályával, hogy új neve van, és a lehető legóvatosabban vezet, nehogy egy rendőr megállítsa, és elkérje az iratait.

Dodd, pontosabban Dion azt mondja, a barátai és az ismerősei a dolog vicces oldalát látják, egyedül az édesanyja nem tud nevetni történteken. Neki azt mondta, örüljön, hogy Boris Johnsonnak nincsenek koncertfilmjei, mert ha lennének, meglehet, a fia most az ő nevét viselné.

A férfi azt mondja, egyelőre nem változtatja vissza a nevét, mert ki akarja próbálni, bejut-e az új nevével a színfalak mögé egy Celine Dion koncerten.

Megjelent: 424 alkalommal Utoljára frissítve:2021. január 05., Kedd 11:24
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek